pátek 24. června 2022

Brand box - červen 2022

 Ve středu jsem si na poště vyzvedla Glanz box a ve čtvrtek na mne na mobilu mrkala smska, že tam mám uložený další balíček. Takže jsem na poštu vyrazila odpoledne znovu a tentokrát už si domů přinesla ten očekáváný Brand box s dobrotami na ochutnávání. Vzhledem k váze krabice i tomu, že je léto, jsem usuzovala, že tentokrát budou v boxu určitě nějaké nápoje. A vy se teď můžete mrknout,  jestli jsem předpokládala správně a co to vlastně budu ochutnávat.
 


 
Mattoni Imuno  (0,5 l - 19,90)

Minerálka s ovocnou příchutí je doplněná o vitamíny podporující imunitní systém  a má nízký obsah cukru. Vyrábí se ve dvou příchutích - mango+pomeranč a jablko+kiwi+ananas. Na mne vyšla příchuš s mangem, za což jsem ráda, protože mango a já - to je láska. 

Semtex street water (750 ml - 29,90)

Semtex street water je funkční neperlivá voda, která obsahuje vitamíny a minerály. Měla by podporovat soustředění, imunitu  a regeneraci svalů.  Vyrábí se v příchutích mandarinka, grep a mango. Já budu ochutnávat mandarinku (mango nebo grep bych radějí, ale mandarinka nevadí). Doufám, že mi nebudou smrdět tak jako energeťáky od stejné značky (resp. všechny energeťáky).

Mazagrande Yuzu tonic (250 ml - 39,90)

Další varianta kafe a limonády, což je kombinace, kterou u nás nikdo nepije. Tentokrát jde o nvou kombinaci - káva a tonik s příchtí yuzu. Jsem zvědavá komu to udám... 

Cool Tmavá švestka (0,5 l - 19,90)

To novinka mezi nealko pivy s ovocnou příchutí, tentokrát se švestkou, by u nás zapadnout neměla. Já sice piva s příchutí nepiju, ale syn si občas nějaké rád dá. Takže tu počká na něj...

Ondrášovka Grapefruit (1,5 l - 13,90)

Jemně perlivá minerálka z Nizkého Jeseníku s příchutí grepu  mne v boxu potěšila, protože grepovou příchuť mám ráda a na léto se určitě tohle pití hodí.

Nestlé Fitness Granola medová (300 g - 79,90)

Dobře vím, že kupované granoly a další musli směsi  mívají zbytečně mnoho cukru a tak nejsou úplně nejvhodnější součástí jídelníčku. Ale občas si jí jimi zjednoduším život a nebudu tedy mít problém ochutnat ani tuto. 

Joxty 22% protein (50 g - 34 Kč)

Chipsy doplněné o sojový protein jsou také novinkou, kterou ráda ochutnám (i když si nebudu namlouvat, že je to něco mimořádně zdravého). V boxech byly varianty red pepper nebo chilly+limetka. Já jsem dostala ty limetkové a doufám, že nebudou moc pálit.

Bombus Rice bar (18 g - 15,90)

Na tyhle tyčinky jsem někde viděla reklamu a říkala jsem si, že se po nich podívám, abych je vyzkoušela,  protože od Bombusu mi docela dost věcí chutná. Tak mi box tentokrát ušetřil hledání v obchodech. Jde o tyčinku  z pražené hnědé rýže a belgické čokolády. Jen lituji, že na mne vyšla zrovna ta s bílou čokoládou, protože z čokolád mám bílou ráda úplně nejmíň (nejraději bych tu s čokoládou hořkou, ale i mléčnou bych brala víc než bílou). Ale na vyzkoušení to možná bude stačit - uvidím jak mi tenhle typ výrobku bude chutnat.
 

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu
 
Když to shrnu, tak v boxu bylo 8 produktů v celkové hodnotě  asi 250 Kč (+ časopis Domácí lékař, ten do hodnoty boxu nepočítám - jde o zbytky neprodaných časopisů, které se stahují z trafik ). Oceňuji to, že v boxu byly produkty, které jsou pro mne (a většinou myslí, že i celkově) novinkou, protože tak by měl obsah vypadat. Mně osobně nejvíc zaujaly minerálky (Ondrášovka, Mattoni), chipsy a nová tyčinka Bombus, naopak vůbec mne nepotěšilo Mazagrande, což je jediný kousek v boxu, který nevyužiju (a doufám, že to není začátek nové vlny - jeden čas bylo Mazagrande skoro v každém boxu). A myslím, že box díky docela dostál svému mottu "Léto klepe na vrátka", protože kdy jindy by mělo být v boxu pití než v létě (i když si trochu myslím, že řadu lidí to úplně nenadchne).  
Co je ale podle mne problém, je celková hodnota výrobků v boxu . Já jsem ho dostala v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu, takže mne to tolik netrápí, ale kdybych si ho koupila za běžnou cenu (je  299 Kč), tak bych byla asi docela naštvaná.  Navíc tentokrát nebyly připojeny ani žádné bonusové produkty za hodnocení výrobků na stránkách www.novinkyschuti.cz (já hodnotím celkem pravidelně).
Takže mé dnešní nadšení z boxu se zastavilo někde na  65 %. 


24 komentářů:

  1. Ta Ondrášovka by mi zachutnala a ty brambůrky jsou mňam :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zrovna tyhle dva produkty jsem načala jako první :D

      Vymazat
  2. Stáni, já bych v boxu nevyužila ty nápoje snad kromě Ondrášovky. Nepiju vůbec sladké, vlastně piju ráda jen vodu z vodovodu a občas 100% džus zředěný s vodou. Měj pohodovou sobotu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já si limonády taky sama nekupuju (výjimkou je cola-zero), piju buď sodovku nebo čaje (za tepla i za studena), ale ochutnávám ráda :).
      Hezký den

      Vymazat
  3. Ochutnala bych klidně asi všechno kromě té kávy s limonádou. Ale kdybych si musela vybrat, tak by to byla Ondrášovka .
    Pěkný víkend!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Stáňo, když tohle všechno vypiješ, budeš imunní, soustředěná a regenerovaná :o)
    Neznám nic, klidně bych ochutnávala.
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, :D - pobavila jsi mne. Jinak ochutnávám ráda, takže v tomto směru byl box OK.
      Měj se fajn

      Vymazat
  5. Ahoj Stáni, já jsem taky fanynka mangových věcí, ale mango samotné teda vůbec nemusím. Energeťáky mi voní a jednu dobu jsem je pila víc než by bylo zdrávo hlavně na střední. Mazagrande je za mě hrozný projekt, nechápu koho to napadlo a jak to může někomu chutnat. Ondrášovka je moje asi nejoblíbenější minerálka a z příchutí bych řekla citron & mátu, ty jsem si jednu dobu kupovala furt.

    Měj se hezky, Sabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, já mám ráda i samotné mango, akorát ho nerada "porcuju", protože jsem vždycy opatlaná od šťávy. A pokud jde o Mazagrande, tak souhlasím. Loni se mi jich doma nahromadilo snad pět, protože je přidávali do boxu i jako bonusové produkty a horko těžko jsem hledala někoho, kdo by se jich uja.
      Hezký den

      Vymazat
  6. Přesně jak píšeš - co to má znamenat, že je hodnota produktů nižší než celý box?! To pak přece nemá smysl kupovat! Chci se na to zeptat přímo na e-shopu, protože se mi nelíbí propagovat něco za čím nemůžu stát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem zvědavá, jestli a co ti odpoví. Ale věřím, že to dost lidí otráví.

      Vymazat
  7. Ahoj Stáni,
    tou cenou jsem taky otrávená. zase mazagrande, které nikdo nechce. Včera jsem ho nenápadně vnutila kamarádce s tím cool nealko. Už jsem vyzkoušela tu tyčinku a přišla mi děsně sladká, tak jsem zvědavá, co na ni budeš říkat ty:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, tipuju, že taky budu říkat, že je hodně sladká, škoda že na mne nevyšla ta s hořkou čokoládou :(. Mazagrande zkusím udat v práci (minule jsem je nakonec udala přes FB ve skupině "Stop plýtvání jídlem" :D) - to fakt není vydařený produkt.

      Vymazat
  8. Samé dobroty :). A hodně pití, to se na léto opravdu hodí :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, k létu to pití docela jde (taky už minerálka padla)

      Vymazat
  9. Marcela Nordic Passion29. června 2022 v 9:18

    Veliká tekutá zásoba na léto, to se určitě hodí:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kromě toho kafe, to je trochu za trest :D, jinak se u nás využije všechno (ostatně minerálka, chipsy a tyčinka už jsou fuč)

      Vymazat
  10. tento box by pro mne vůbec nebyl :D skoro nic z něj bych nevyužila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já ráda vyzkouším skoro všechno, jen kafe ne. A Cool dostane příležitostně syn - hodí se, když se u nás stavuje autem

      Vymazat
  11. Nejsou to sice potraviny, které běžně kupuji, ale ráda bych si je dala/ vyzkoušela. Balíček mě oslovil.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky ráda zkouším :). Někdy tak objevím výrobek, co si pak začnu kupovat a po kterém bych sama od sebe nesáhla, ...

      Vymazat
  12. Moc pěkný obsah, vyzkoušela bych vše!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u nás se v podstatě taky spotřebuje vše - až na to kafe. Ostatně myslím, že asi tři kousky už mám v článku o tom, co jsem ochutnala ;-)

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)