sobota 22. ledna 2022

Glanz box zima 2022

 Skoro přesně po půl roce dorazil další Glanz box - tedy box s výrobky z oblasti kosmetiky a drogérie. A co přineslo toto zimní vydání boxu? To se můžete přečíst dál v článku, stejně jako mé první dojmy po rozbalení krabice.
 

 
Vonné perličky s vůní Ariel (140 g - cca 65 Kč)

Perličky, které se přidávají do bubnu pračky a  měly by udržet dlouho vůni vypraného prádla, jsou pro mne novinkou. Asi i proto, že tento typ přípravků nepoužívám (já používám málo i aviváž). Ale nebráním se je vyzkoušet - asi na ručnících a ložním prádle, tam by mohla výt vůně příjemná.

Savo BotaniTech (60 ml - 74,90)

Univerzální dezinfekce v malém cestovním balení obsahuje čistící složky na přírodní bázi. Je vhodná třeba na dezinfekci mobilů, klávesnic ap. Já se přiznám, že dezinfekci zrovna moc nepoužívám, i když  teď v době coronavirové přece jen o něco časteji než dřív. Ale zrovna můj mobil občas po nějaké očistě volá, takže ji nakonec asi využiju. A musím říci, že mne docela překvapila cena za poměrně malou lahvičku.


Tesori  d´Oriente White Musk (100 ml - 179,90)

Parfémovaná voda pro ženy s vůní jemných bílých květin a jasmínu, která přechází do dřevitých vůní, vůně růže a pižma. Na mne  je vůně trochu těžší, ale je zajímavá  a nakonec se mi i docela líbí. Tohle je zajímavý produkt k vyzkoušení.

Replump Mask Garnier (5 g - 59,90)

Vyplňující textilní maska na rty s výtažkem z třešně a panthenolem by měl rty intenzivně hydratovat. Já jsem masku na rty nikdy neměla, takže si ráda rozšířím kosmetické obzory a tenhle produkt vyzkouším. V zimním počasí myslím rtům udělá dobře.
 
Ziaja Čistící pěna na obličej (150 ml - 139 Kč)

Čistící pěna je určená pro  sucho a citlivou pokožku a obsahuje zvlčující laktáty, inulin, panthenol a světlík lékařský. Díky obsaženým látkám by měla pokožku vyčistit, hydratovat a ulevit od zánětlivých projevů.  Je vhodná i pro ošetření očního okolí a má praktickou pumpičku. Já se do teď čistícím gelům a pěnám vyhýbala (upřednostňuji pleťová mléka nebo micelárky), takže mne box donutí vykročit trochu z komfortní zóny a vyzkoušet produkt, který bych si sama určitě nekoupila.

Tesory Ayurveda (250 ml - 79,90)

Sprchový gel obsahuje kombinaci olejů a výtažků z léčivých rostlin, které užívá ayurvédská medicína, takže by mal mít hydratační a regenerací účinky. Trochu jsem se bála uváděné vůně pačuli, tu zrovna nemusím, ale na první očichání se mi zdá, že převažuje spíš lehčí vůně pomerančovníku a citronu. Sprcháčů mám tedy zrovna dost slušné zásoby, ale určitě ho časem využiju.  

Lirene -peeling na obličej s mátou (150 ml - 129 Kč)

Tento produkt už v jednom z minulých boxů. Nevím, jestli se jedná o bonusový produkt, o kterém byla zmínka v letáku nebo jestli jsem ho tam měla jako náhradu za řasenku Dermacol, kterou jsem v boxu nenašla, ač tam podle letáku měla být.

Syoss Rapeir Boost (3x 10 ml - cca 20 Kč)

Intenzivní maska na vlasy, která by vlasy měla posilovat a redukovat jejich lámavost. Obsahuje aminokyseliny a výtažek z řasy Wakame a lze jí použít jako masiku, balzám nebo péči před mytím. Normálně se prodává v balení s obsahem 500 ml. Tohle ráda vyzkouším, s kvalitou vlasů se teď docela potýkám...

Lenor Allin1 PODS (3 ks - cca 25 Kč)

Prací kapsle na praní barevného prádla by měly prádlo nejen vyprat, ale i změkčit  a zanechat na něm  příjemnou vůni vanilky. Prádlo by mělo být po vyprání hebké na dotek. Já používám obvykle prací gel, ale kapsle bez problémů vyzkouším taky.
 
Box  jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu
 
V mém  boxu bylo celkem 7 plných produktů, dva produkty v podobě vzorečků a časopis Top Class (který  skončí v knihobudce, já nejsem čtenář tohoto typu časopisů). Celková hodnota mého boxu byla cca 770 Kč, což oproti předchozím boxům je méně. Ale domnívám se, že v mém boxu chyběla už výše zmiňovaná řasenka Dermacol, s ní by se hodnota boxu blížila  tisícikoruně a to už je poměrně slušné (i když předchozí boxy byly v tomto lepší).  Nejvíc mne asi potěšila parfémovaná voda a sprcháč Tesori, zvědavá jsem i na textilní masku na rty. Nejmíň mne asi zaujal dezinfekční sprej a perličky do praní.
Celkově tentokrát box hodnotím na 75 % , oproti posledním dvěma boxům se  mi zdál poněkud slabší a navíc mi jeden produkt chyběl (absenci řasenky v boxu jsem zkusila reklamovat na stránkách Novinky s chutí, uvidím jaká bude reakce...)
 

42 komentářů:

  1. Stáňo, děkuji za nakouknutí do krabice.
    Asi všechno se dá nakonec použít...
    Měj příjemnou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, máš pravdu, že využít se nakonec dá všechno. Můj první dojem byl hodně ovlivněn i tou chybějící řasenkou. Špatné to rozhodně není
      Hezký večer

      Vymazat
  2. Nakoukla jsem a určitě bych nad ničím rukou nemávla. Klidně bych vyzkoušela všechno.
    Hezkou neděli, Stáni !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, tak já taky určitě všechno vyzkouším :)
      Hezký den

      Vymazat
  3. Zajímavé i k vyzkoušení. Já jsem jednou koupila perličky vůní Lenor a stejně prádlo nevonělo víc a jinak než po vyprání jen gelem bez aviváže ,tak že podle mě zbytečný výdaj. Nejlépe je usušit prádlo venku. Jinak něco znám, něco ne. Měj se pěkně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Járo, já tyhle vonitka taky nepoužívám, ale když už v boxu byly, tak je na ložní vyzkouším.
      měj se fajn

      Vymazat
  4. Také nejsem čtenář časopisu, který byl v boxu :-D No jo, chybí ti tam řasenka :-/ to mě mrzí. Maska na rty je hrozná, tak snad tobě bude vyhovovat. Také jsem již napsala o boxu na blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ony v boxu bývají neprodané časopisy stažené z trafik :), takže to, co nemá dostatečný odbyt.

      Vymazat
  5. Ahoj Stáni, mě taky už boxík dorazil. Tentokrát se dost lišily obsahy, co jsem koukala u ostatních každý to má trochu jiné. Já měla navíc Sidolux Baltic Amber a ještě jednu velkou Savo dezinfekci, ale zase nemám kapsle ani pastu ani scrub. Za perličky do praní jsem ráda, akorát teď tchýně domů přinesla spoustu aviváží, co procházely expirací tudíž tak na půl roku máme vystaráno. Tesori je úplně mimo mě s jejich parfemacemi, takže půjdou buď do soutěže nebo dárkové krabice.

    Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, tak to jsem ráda, že jsem měla scurb, protože dezinfekce mi bohatě stačí malá a ten Sidolux, pokud si dobře vzpomínám, mi nevoněl. Od Tesori jsem ještě nic nevyzkoušela(sprchový olej z nějakého předchozího boxu ještě čeká na svou příležitost), tak uvidím, jak mi ta parfemace sedne
      Měj se fajn

      Vymazat
  6. Stáni, tento box by se mi líbil, výrobky Tesory znám a občas používám, a věřím, že bych vyzkoušela i ostatní věci. Tak snad budeš spokojená.
    Přeji hezký týden. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, zkoušet budu určitě a předpokládám, že minimálně s něčím spokojená budu. Při náhodném výběru se ostatně ani nedá čekat, že by se mi trefili do vkusu se vším.
      Měj se fajn

      Vymazat
  7. Škoda, že v boxu chyběla řasenka, ale i tak se mi zdá box celkem fajn :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, ta chybějící řasenka hodně ovlivnila můj dojem z boxu, to musím přiznat.

      Vymazat
  8. Perličky pro vůni prádla jsem nevyzkoušela, protože jejich cena se mi zdá dost vysoká. Prodává se větší balení, než to, co jsi měla v boxu, ale vím, že se mi to zdálo dost předražené. Ostatní věci bych také určitě vyzkoušela, ale většinou už své stálice mám. Přeji pěkný týden, zdravím 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, mně hlavně ty perličky přijdou jako takový trochu zbytečný produkt. Sama bych si je nekoupila určitě, tak je díky boxu aspoň zkusím.
      Měj se hezky

      Vymazat
  9. Neznám nic, ale já jsem kosmetický barbar. V drogerii jsem věrná vyzkoušeným produktům.
    Hezký nedělní podvečer přeji Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já právě mám na boxech ráda, že mne to "přinutí" vyzkoušet i věci, po kterých bych jinak určitě nesáhla.
      Měj se hezky

      Vymazat
  10. boxík vypadá zajímavě, i když produkty osobně nepoužívám, vyzkoušela bych je :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se taky postupně chystám vyzkoušet všechno, uvidím, jestli něco zaujme víc.

      Vymazat
  11. Stáni, neznám snad vůbec žádný produkt, ale myslím, že je box zajímavý a určitě se dá všechno využít. O masce na rty jsem taky nikdy neslyšela. Měj pohodový vstup do nového týdne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já mám boxíky s překvapením ráda. Při nakupování jsem docela "konzerva" a takhle zas vyzkouším něco jiného.
      Měj se fajn.

      Vymazat
  12. Namísto masky na rty používám obyčejný med, namísto masky na vlasy kokosový olej, aviváž jsem nepoužila ani nepamatuji, protože prádlo je navoněné i jen z pracího gelu... Asi bych nebyla ta správná cílová skupina. Zaujala mě ale čistící voda od Ziajy, mám na tuto značku dobré reference.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já aviváž používám taky jen občas, ale jinak jsem trochu víc komerční než ty :). Na Ziaju jsem četla taky už dost pozitivních referencí.

      Vymazat
  13. Tentokrát se jim boxík povedl, ty Perly mám moc ráda a přítel na nich v poslední době také úplně ujíždí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Perličky jsou zrovna věc, která mne extra nezaujala, ale vyzkouším je. Jinak mfdoje hodnocení bylo trochu ovlivněné tou chybějící řasenkou.

      Vymazat
  14. Stáňo, jsou to výrobky, které bych si sama nekoupila, ale za vyzkoušení stojí. Využít se dá také všechno z krabice.
    Pěkný nový týden. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, mám to taky tak - sama bych si z toho asi nekoupila nic, ale vyzkouším to ráda.
      Měj se fajn

      Vymazat
  15. Tak to je škoda, že chyběla řasenka. Boxík jsem už někoho zahlédla a vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, řasenku mi snad dopošlo v dalším boxu.

      Vymazat
  16. Mně se obsah boxu docela líbí. Jen je teda opravdu škoda, že chyběla řasenka. Tak držím palce, aby ti reklamace vyšla. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přiznám, že mne hodně rozladila ta chybějící řasenka. Reklamovala jsem přes FB a mám přislíbeno, že mi ji přidají do příštího boxu. Tak uvidíme. Jinak máš pravdu, že špatný ten obsah není.

      Vymazat
  17. určitě by se mi to hodilo všechno..Sv.

    OdpovědětVymazat
  18. Za mě velmi povedený box a určitě bych 80 % produktů využila :)

    OdpovědětVymazat
  19. Marcela - Nordic Passion26. ledna 2022 v 18:14

    Mě to baví takhle na dálku "rozbalovat":-), takže děkuji, Stáňo. Zajímaly by mě pak ty voňavé kuličky:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, kuličky jsem ještě nezkoušela, ale v plánu to mám. Jinak - mne na těch boxech taky baví to rozbalování :)

      Vymazat
  20. Já zase ráda používám čistící gely. Teď jsem si omylem koupila čistící krém a to teda není vůbec nic pro mě :D Zaujal mě i peeling na obličej nebo maska na rty, o které jsem dosud nevěděla.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nejvíc používám micelárky nebo pleťová mléka. Masku na rty jsem zatím taky žádnou neměla.

      Vymazat
  21. Ahoj Stáni,
    to je škoda, že ti všechno nepřišlo. Měli asi nějakou krizi, protože jsem četla podobné problémy u mnoha dalších. Já tedy měla vše a jsem s boxem moc spokojená.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, chybějící řasenku jsem reklamovala přes FB a prý mi ji dají do dalšího boxu. tak uvidím. A raky jsem o chybách v balení četla na jiných blozích - asi nějak neměli den :).

      Měj se fajn

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)