čtvrtek 10. prosince 2020

Brandnooz box - prosinec 2020

 V předvánoční záplavě balíčků (letos s ohledem na situaci pořizuji mnohem víc dárků na e-shopech) dorazil i další Brandnooz. O něco dřív než v obvyklém dvouměsíčním intervalu, což mi přijde celkem rozumné - myslím, že doručování bude s krátícím se časem do Vánoc spíš komplikovanější a posílat boxy přes svátky bych taky nepovažovala za šťastné....
Poslední box letošního roku nesl označení "Vánoce 2020", tak jsem byla zvědavá, čím překvapí. Jestli jste zvědaví taky, pojďte rozbalovat se mnou a posoudit, jak box naplnil svůj název.
 
 
 
Hamé Veggie  (2x 105 g - 29,90/ks)

Tyhle zeleninové pomazánky (ač označené jako novinka) jsou v boxu už po třetí (v tom mém tedy minule chyběla). Ale tentokrát jsou to alespoň jiné příchutě - fazolová a žampionová. Já si tento typ pomazánek občas dám jako rychlou svačinu nebo oběd a jsem ráda, že budu moci vyzkoušet nové příchutě, takže malé plus.

Mento Candy Cane (37,5 g - 17,90)

Vánoční limitka žvýkacích bonbónů s příchutí vanilky a máty a vánočním obrázkem na každém bonbónu. Musím říci, že dohromady si tuhle příchuť moc představit nedovedu .. (nebo že by v balení byly  dva druhy - každý s jinou pířchutí?). Testovat to asi nebudu (já žvýkací bonbóny obecně nenám moc v oblibě), spíš je někomu věnuju. Takže je jasné, že u mne nadšení nevzbudily, ale malé plus je za novinku.

Natur Compagnie - Zeleninový bujon (84 g - 36,50)

Bio zeleninový bujon bez kvasničného extraktu. Balení obsahuje 8 kostek. Pro mne jde o zcela neznámou značku a tento produkt jsem nikde zatím neviděla. Sice bujony v kostce skoro nepoužívám, ale nějak tento výrobek postupně spotřebuji. Mne v boxu nenadchl, ale má malé plus za novinku.

Plundrové špičky Penam (2x 100g - 17,90 ks)
Toto plundrové pečivo se už na trhu objevuje nějakou dobu, ale tentokrát přichází výrobce  s novými náplněmi, které kombinují krém a ovocnou složku. V balení byly dva druhy - krém v kombinaci jablka a rakytníku a krém s malinovou náplní. Tentokrát dorazily s dostatečným předstihem před dobou spotřeby a my už jsme je dokonce stihli i vyzkoušet. Na dojmy si počkejte do lednového článku "Co jsem taky ochutnala". Tenhle kousek v boxu ode mne získává plus.

Big Shock Mango&orange (500 ml - 37,90)
Nová příchuť známého energetického  nápoje  obsahuje 10 % ovocné šťávy. Mně energeťáky nechutnají a vůbec je nepiju, takže tento výrobek poputuje buď k synovi, nebo ho vypije manžel. Malé plus získává jako novinka.

Racio Kukuřičné chipsy (80 g - 24,90)
Chipsy mají kukuřičný základ a nejsou smažené, takže mají o 70 % méně tuku než běžné chipsy. Jde o  novinku a v nabídce jsou ve dvou verzích - česnek a šunka s křenem. Já v boxu měla ty šunkové (raději bych česnek). Některé výrobky Racio mne v minulosti dokázaly příjemně překvapit, takže i tento výrobek ráda ochutnám. Takže za mne plus.

Tekutý zeleninový bujón Maggi (160 g - 59,90)

V boxu byl už tekutý bujon slepičí, tentokrát Maggi představilo novinku - bujon zeleninový, který je rovněž bez glutamanu, barvic a konzervantů.  Z jedné skleničky se udělají 3,5 l vývaru. Já bujony používám hrozně málo a protože obvykle vařím jen pro dva, je pro mne takovéto velké balení obtížně využitelné - ten slepičí jsem nestíhala po otevření doupotřebit.  Sice je to novinka, ale taky druhý bujon v boxu ...

Tohle jsou všechno produkty, které byly uvedeny v letáku. Kromě toho měl být v boxu i bonusový produkt a já jsem měla mít v boxu i kompenzaci za plesnivý koláč  a za chybějící zeleninovou  paštiku a oplatky z minulého boxu. Našla jsem v boxu dva produkty navíc, takže netuším, který je vlastně ten bonusový a který je kompenzací za tři výrobky z minulého boxu (a přemýšlím o tom, jestli není jeden výrobek za tři náhodou trochu málo...)

Wasa bio (180 g - 79,90)
Knackebrotové plátky mne potěšily, ty mám ráda a určitě se mi tedy hodí. Schovám si je na rychlé svačiny, až zas začneme chodit do práce.
 
Smint CleanBreath (35 g - 49,90)
Pastilky s mátovou příchutí mají praktické kabelkové balení, sama bych si je kvůli ceně nejspíš nekoupila. A jsou osvěžující - fakt udělají "vítr v puse". Takže proč ne...

Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cen

V boxu tedy tentokrát bylo 7 druhů výrobků (celkem 9 kusů) v hodnotě necelých 275 Kč + jeden bonusový výrobek (za 50 Kč) a náhrada za tři výrobky z minulého boxu (80 Kč). Hodnotou box tedy nebyl nic moc (320 Kč i s bonusovým výrobekem).  Přibalen byl ještě časopis Paní domu, který do hodnoty boxu nepočítám. 
Bohužel po druhé v řadě musím konstatovat, že mne box zklamal. Vůbec neodpovídal svému názvu "Vánoce 2020" a době rozeslání. Sice je letos takový trochu divný rok, ale  ani v divném roce myslím  hotové pečivo, bujon a zeleninová pomazánka  s Vánocemi nijak nesouvicí...  Tematicky snad trochu s koncem roku mohou souviset chipsy, ale jinak box neměl nic společného se zimou ani s Vánocemi (mohlo tam třeba být něco na vánoční pečení, miniatura vína, vánoční čaj...)  A dva bujony v jednom boxu (byť každý v jiné formě a od jiného výrobce) mi přijdou taky trochu moc. A myslím, že ani přislíbená náhrada chybějící produkty z minulého boxu nebyla úplně adekvátní. 
Ani tentokrát tedy nebude hodnocení vysoké - má spokojenost je tak 40%
Prostě si myslím, že ani tentokrát se to moc nepovedlo. Snad nový rok přinese  lepší boxy (zejména bych uvítala Cool box, protože ty dosavadní byly vždy velmi nadupané a využitelné).

34 komentářů:

  1. Stáni, taky se mi zdá, že téma Vánoc je teda opomenuto. Bujóny taky nepoužívám a z tohohle boxu bych si asi dala ty plundry a pastilky. Díky za tuhle recenzi, mám je u tebe ráda. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, vánoční to nebylo vůbec, silvestrovské snad ty chipsy... Plundrové špičky nebyly špatné.
      Hezký den

      Vymazat
  2. Stáňo, i já marně vyhlížím, co je na boxu vánočního. Opravdu nic moc...Pastilky bych taky určitě užila, snad i kukuřičné chipsy, ale jinak...
    No, není vždycky posvícení, že. Natož Vánoce! :o)
    Měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já užiju i ty knackebroty a zeleninové paštiky. Ale Vánoce to tedy nebyly
      Měj se fajn

      Vymazat
  3. Tento box tedy opravdu moc vánoční není :D Z výběru by mě potěšila jen ta jablečná špička :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda i knackebrot a ráda ochutnám ty kukuřičné chipsy, ale na Vánoce mohli vybrat líp.

      Vymazat
  4. Jediné, co se mi líbí jsou ty špičky. Je super, že si tentokrát na to dali pozor a přišly s předstihem v pořádku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, kontrola doby spotřeby u špiček byla první věc po otevření boxu. Tentokrát tam byla i rezerva...

      Vymazat
  5. Ahoj Stáňo, ano je to taková "z nouze cnost". Výrobky nejsou špatné, ale nejvíce se mi líbí tvé komentáře a shrnutí. Krásný víkend přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, děkuji. Tentokrát byl box fakt zklamáním.
      Měj se pěkně

      Vymazat
  6. Pravda, ten box opravdu vánoční není ani trochu. Jak píšeš, očekávala bych opravdu sváteční tipy. Baví mne, jak vždy zhodnotíš box a co vlastně použiješ ráda a co pošleš dál. I já, když jsem boxy kdysi objednávala, jsem často přenechávala různé produkty synovi :-). Náplň boxů se mi však zdá horší a horší.
    Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, taky mám pocit, že se v poslední době boxy zhoršily. Je jasné, že někdy se netrefí člověku do chutě, ale teď mi přijde, že se opakují nebo nahrazují výrobky, pestrost taky není nic moc. Mám objednané předplatné na příští rok a pak uvidím...
      Hezký den

      Vymazat
  7. Taky mi tento box nepřipadá vůbec vánoční, pro mě by box byl také velkým zklamáním :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. hmm, za mě snad jen mentos...Sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já určitě užiju knackbrot i ty zeleninové paštiky. Naopak právě mentos nemusím.

      Vymazat
  9. Taky jsem očekávala něco vánočního. Myslím; že mě by asi nic z toho neoslovilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evo, já čast věcí určitě potřebuji (zbytek posunu někomu dál), ale vánočně mne to tedy nenaladilo.

      Vymazat
  10. Teda, to je smutný box. :( Já brala Vánoční od Super boxu a byl tematický a hodně nadupaný. Tak držím palce, ať je priste lepší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu muset Superbox někdy vyzkoušet. Zatím jsem se držela Brandnooz boxu, mám s nimi spolupráci...

      Vymazat
  11. Vánočního tedy nic.Je to škoda, protože by se určitě něco co Vánocemi voní,našlo. Ale něco bych si i tady vybrala jen tak na zkoušku.
    Klidný pohodový víkend, Stáňo!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, souhlas, že něco vánočního se dalo určitě vymyslet - skořice, koření na svařák, zdobení na cukroví nebo třeba nějaký vánoční čaj... Nebo třeba něco na Silvestra - malé víno, slané oříšky... Tento obsah byl zcela mimo
      Měj se fajn

      Vymazat
  12. Stano, chapu tve rozpolozeni, ja bych prave bujony vyuzila, ale jak pises, vanocne tedy balicek "nevoni". Snad nakonec po ochutnani budes spokojenejsi. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, já nakonec asi využiju všechno - buď sama nebo to někomu věnuju, ale to vánoční "naladění" fakt bylo zklamání

      Vymazat
  13. Tak škoda, že se nesnažili to udělat do vánočního stylu. Koukám, že poslední dobou jsou boxy dost slabé, škoda, no.
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No - v poslední době byly boxy fakt slabší. Uvidíme, ajký bude další

      Vymazat
  14. Stáni, tak tento box s Vánocemi nemá opravdu nic, ale vůbec nic, společného. Špičky kupuji makové a ty nám chutnají, tyto jsem ještě neviděla. :o)
    Přeji hezký adventní víkend. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, já špičky kdysi kupovala povidlové synovi na snídani nebo do školy na svačinu, když jsem zrovna něco neupekla. Jinak box si fakt název Vánoce nezasloužil
      Měj se fajn

      Vymazat
  15. Krekry ani Smint jsem v boxu neměla, za to mentos jsem měla 4x :-D také jsem čekala více vánočních produktů :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony tam vánoční produkty vlastně nebyly žádné, tak ty chipsy na Silvestra...

      Vymazat
  16. Ach jo..... Já si ho dnes přinesla z Pośty a jen nakoukla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak uvidíš, třeba tam aspoň budeš mít nějaký bonusový produkt, který bude fajn :)

      Vymazat
  17. Tak tenhle box by mě potěšil, až na ten energiťák - ty nepiju, nechutnají mi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já energeťáky taky posílám dál (ty ochucené si bere syn, neochucené manžel).

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)