sobota 1. prosince 2018

Brandnooz box - listopad 2018

Mám pocit, že čas letí čím dál rychleji. Poslední listopadový den tu byl dřv než jsem se v tom listopadu stačila pořádně rozkoukat. A jako vždy konec měsíce znamená i to, že dorazí zelená krabice, ve které bych měla najít nějaké novinky na ochutnávání. Tentokrát to pošťák trefil tak, že už byl doma manžel a Brandnooz boc mi převzal, takže tentokrát dodržím to, že obvykle bývá článek o Brandnooz boxu první v měsíci.
A pokud jste zvědaví,  co krabice s mottem "Testujeme adventem" obsahovala, pojďte rozbalovat se mnou...



Cheetos Mix Ups Mega Fun (70 g - doporučená cena 24,90)
 Tři příchutě  kukuřičných křupek (sýr a kečup, jarní cibulka a paprika) ve třech tvarech. Typ výrobku, který vůbec nejím, takže ten mi radost neudělal. Ostatně ještě mi tu leží podobný sáček ze zářijového boxu.

Chio Donuts (80 g - doporučená cena 24,90)
 Další kukuřičné křupky s arašídovou a karamelovou příchutí - další kousek, který mne nepotěšil. A teda dvoje křupky by v jednom boxu být nemusely.

Oreo Banadas Blanco, Banadas (2x 246 g - doporučená cena 54,90/)
 Známé sušenky  Oreo - a rovnou dvě balení. Jedny  máčené v bílé a druhé v mléčné polevě (o čokoládě se asi  nedá mluvit ;-)) v limitované edici se zimním designem. Já jsem sušenkám Oreo nějak moc nepropadla, ale do kanceláře pro návštěvy je možná využiju... 

Tutto Gusto Tomatová a Gulášová (2x 370 g - doporučená cena 34,90/ks)
Hotová svačinová polévka ve skle, kterou stačí jen ohřát.  V boxu byla gulášová polévka a tomatová polévka s mozzarelou. Já to nevyužiju - nejsem polévková, a když už, tak dávám přednost vývarům. Ale myslím, že syn si je odnese rád - ve zkouškovém nebo po noční přijde něco s jednoduchou přípravou určitě vhod.

Vitana Vafle Nebeské (250 g - doporučená cena  26,90)
 Hotová sněs pro přípravu vaflí by měla být podzimní novinkou. Nejsem velký příznivec hotových směsí a nemám vaflovač, takže i z tohoto kousku jsem trochu na rozpacích. Možná zkusím z polotovaru vytvořit trhanec, který je jako tip na přípravu uveden na krabici.

Podravka - Šípkovo - jablečný džem (380 g - doporučená cena 39,90)
Vlastně jediný výrobek v boxu, který mne potěšil a u kterého se těším, že ho ochutnám. Ještě jsem tenhle džem neměla. Měl by být aromatický a méně sladký. Plusem je  to, že neobsahuje umělá barviva a sladidla.

Jupí Hřejivé srdce (0,7 l) a Lipton Cherry Love (40 g)
Ovocný sirup s příchutí meruňky, badyánu a zázvoru a čaj s příchutí třešně a jahody jsou výrobky, které jsem si objednala za body z věrnostního programu a nejsou proto započítány v hodnotě boxu. Nicméně je to fajn bonus, který tentokrát využijí moji chlapi - sirup dostane syn, čaj vypije z velké části manžel.
Box jsem dostala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu
A dárky z věrnostního programu byly posledními kousky, které jsem z boxu vybalila (když tedy nepočítám rok staré číslo časopisu Naše rodina).  Musím říci, že tenhle box byl tedy opravdu bída - jak na počet výrobků (8 ks), tak pokud jde o hodnotu (asi 295 Kč) a o pestrost (dvě polévky, dvoje sušenky, dvoje křupky...). V listopadu  bych opravdu čekala jiný obsah boxu - pestřejší a víc tematicky zaměřený k zimě a Vánocům. Navíc se tedy neprotl s mými chuťovými preferencemi (což bych mu neměla nějak za zlé, kdyby byl aspoň trochu pestřejší) Jsem zklamaná a svou spokojenost bych ohodnotila jako 40%. Ale na druhou stranu musím přiznat, že někteří odběratelé hodnotili na stránkách Brandnooz boxu docela kladně (což nechápu, ale asi platí "100 lidí - 100 chutí")

22 komentářů:

  1. Stáni,
    posílám prosincové pozdravení!! u nás v bílém a jdu Ti popřát nádherný začátek Adventu-
    příště se ti určitě obsah krabice bude líbit více...že se trefí do tvých chutí!!!
    Měj se krásně Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, takz zdravím a přeju hezký adventní víkend.
      Krabice jsou taková sázka do loterie a tentokrát jsem holt nevyhrála...

      Vymazat
  2. Samé dobroty a mlsky, hodně vás tam hýčkají. Parádně vypadají ty sušenky v zimní edici, to bych ke kávičce dala.
    ...a co je skutečná perla, tak to je ten čaj Lipton. Já toho v zimě skutečně hodně vypiju a tato zimní edice pěti čajů je parádní a chutově laskomina.
    Krásný advent.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, já jsem spíš na čaje černé a zelené (a v zimě jich vypiju taky spoustu), ale občas nepohrdnu ani ovocným. Naopak Orea mne nelákají...
      Hezký advent i tobě

      Vymazat
  3. Mně se obsah docela líbí, i když je fakt, že skoro vsechno rozdám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, mně asi nejvíc vadilo to zdvojování - dvoje sušenky, dvě polívky, dvakrát křupky. A tentokrát se to neprotlo s mými chutěmi. Nemůže být pokaždé "posvícení". Minule jsem zas byla spokojená já a recenze jsem četla i negativní.

      Vymazat
  4. Ahoj,
    box mám taky už doma a mám z něj podobné pocity jako ty. Já jsem si sice ve věrnostním programu vybrala ten mrkvový koláč a banánový chlebíček (už doma mám jeden z minulého boxu), ale taky ty hotové směsi nemám moc ráda. Jsem zvyklá prostě klasicky péct a vařit. Polévky pro mě nejsou, mám ráda domácí a taky dávám přednost vývarům. Dám je babičce. Ještě jsem tam měla smetanovou směs do dortu...Článek už připravuji:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vidět, že názory jsou fakt různé - nakonec i jen tady pod článkem ;-). Na tvé hodncoení boxu pak ráda kouknu

      Vymazat
  5. No, z mého pohledu je to tentokrát tak půl na půl. Oreo sušenky sice nejsou oblíbeným produktem každého, ale mě by potěšily ze všeho nejvíc. Směs na lívance bych nevyužila ani já, křupky taky nevyhledávám... To se mi spíš líbí tvůj výběr čaje a sirupu z věrnostního programu :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, z tohohle vyšla prostě krabice, která není pro mne - ani ty produkty, co jsem si vybrala navíc. Čaj je hlavně pro manžela (já preferuju černé a zelené) a šťáva pro syna (já piju většinou sodovku bez příchutě). Ale minule jsem zas byla spokojená hodně, tak se to vyrovná

      Vymazat
  6. Já bych byla docela spokojená, ale to je o vkusu. Rozhodně bych brala ty orea, ty jsou skvělá a nevím, kde je sehnat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, přesně tak - každý má trochu jiné chutě. Ale v tomhle boxu bude dost věcí, které neochutnám, protože je prostě pošlu dál.

      Vymazat
  7. Stáni, souhlasím s tebou. Já bych si taky nevybrala. A ani ten ovocný čaj, protože piju černý. Možná ty sušenky. Tak snad příště to pro tebe bude lepší. Měj pohodovou adventní neděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, čaj je pro manžela, který pije zas jen ovocné. Já to mám stejně jako ty - preferuju černé a zelené (bez příchutí).

      Vymazat
  8. Stáňo, adventní mi to taky moc nepřijde, ale snad box nakonec využiješ beze zbytku. Mě by se líbila marmeláda a čaj, jinak bych to asi nevyužila.
    Hezký advent.
    Ilona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilono, právě mne zklamalo, že to nebylo ani trochu do předvánočna (jeden rok byla třeba mouka, čokoláda na vaření, čaj, sušené droždí, ochucené cukry...). Jinak si půlku boxu právě odnesl syn (polévky, křupky, šťávu), takže to nakonec využijeme. Ale tentokrát mne to prostě trochu zklamalo.

      Vymazat
  9. Stáňo, já tedy taky nějak nevím, snad jen ten čaj...
    Měj příjemný podvečer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já se docela těším na ochutnání džemu, i když po letošku máme spoustu vlastních. Ale šípkový nedělám...
      Měj se pěkně

      Vymazat
  10. Urcite plati 100 lidi, 100 chuti a ja bych se v tomto pripade shodla s tebou, a to snad 100procentne, no mozna jen ty polevky bych zkusila navic:-). Zdravim. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, polévky si odnesl dneska docela rád syn. Já mám doma v mrazáku několik krabiček kuřecího vývaru a v lednici hrnec čerstvého kachního, takže dám přednost jim.

      Vymazat
  11. Je škoda, že je tak málo pestrý... Ale mě by zas potěšily jak sušenky, tak křupky.. Ty polévky a směs asi moc ne:O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, je vidět, že to má každý jinak. Tentokrát si z boxu užije nejvíc syn - polévky, šťávu a křupky už si odnesl a dostane i ta Orea, až z každé krabičky ochutnám

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)