úterý 13. dubna 2021

Glanz box - jaro 2021

 Můj poslední Glanz box ke mně doputoval v loňském létě, takže na ten první letošní jsem se hodně těšila. A dneska s ním u dveří zazvonil pošťák. Krabice má nový tvar i design (docela pěkný) a stejně jako loni v létě jsem pod její vahou rozhodně cestou do schodů neklesala. Ale vím, že váha není všechno a že lehkost boxu rozdhodně nemusí znamenat zklamání nad jeho obsahem. Tak se se mnou pojďte mrknout na obsah boxu a sami si můžete říci, jestli byste byli spokojení více či méně. Jak jsem to měla já, vám jako obvykle prozradím na samotném konci článku
 

 
Savo - dezinfekční sprej s vůní svěžího vánku (200 ml - 119,90)

První kousek z boxu  souzní se současnou dobou - je  jím univerzální dezinfekční přípravek určený na tvrdé i měkké povrchy, odstraňuje alergeny způsobené roztoči i zápach a voní po svěžím vánku (ten můj v boxu) nebo po levanduli.  No proč ne....

WC NET Stylecrystal ( 36,5 g - 34,90)


Závěsný blok  do WC obsahuje čistící pěnu  s aktivním kyslíkem a má nový obal s elegantním květinovým designem. Bloky do WC byývají v boxu skoro pokaždé - je to takový produkt, který sice nenadchne, ale taky nezklame, protože ho využije snad každý. já tedy určitě.

Linere - peeling na obliček s mátou (150 ml -  129 Kč)
A teď už se dostáváme ke kosmetických produktům. První z nich je ple´tový peeling, který odstraňuje nečistoty a přebytečný maz a zužuje póry. Já si sama peelingy nekupuju, ale když už mi nějaký osud postaví do cesty, tak ho ráda využiju.

Dermacol Canabis intimate wash emulsino (200 ml - 149 Kč)

Mycí emulze určená pro intimní hygienu mne v  boxu potěšila, protože jsem se zrovna chystala  nějaký tento přípravek koupit. Tento má vyvážené složení se šetrný mi mycími přísadami a obsahuje konopny, slunečnicový a olivový olej, které zabraňují nadměrnému vysušování.

Australian Body ćare Face wash (100 ml - 349 Kč)
Mycí gel na obličej obsahuje australský tea tree olej a  je určený k šetrnému čištění pleti. Nevysušuje pokožku a má i antibakteriální účinky. Produkt, který určitě ráda vyzkouším.

Sebamed PRO! Aktivní ochranný krém (50 ml - 599 Kč)
Ochraný krém proti předčasnému stárnutí pleti obsahuje Cellingent komplex s výtažkem rozmarýnu. Dlouhodobě vyživuje a hydratuje pokožku a podporuje její regeneraci. Pleťový krém se hodí vždy a Sebamed je značka s velmi dobrou pověstí, takže i tento kousek potěšíl.

Ziaja Šampon na vlasy Olivový olej (400 ml - 79,90)

Poslední plný kousek v boxu - šampon je od v poslední době hodně populární značky Ziaja. Já toho od ní moc vyzkoušeného nemám, takže šampon ráda vyzkouším. Je určený pro časté mytí všech druhů vlasů, napomáhá jejich regeneraci a obnovuje jejich přirozený objem a vzhled. Mým barvený vlasům by myslím mohl vyhovovat. 

Vzorečky Demacol

Box byl doplněn ještě několika vzorky od firmy Dermacol - opalovací vodě odolné mléko, pánský sprcháč a krém na oči a rty. Žádný z porduktů jsem neměla, takže je ráda vyzkouším.
 
Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu
 
Celkem box obsahoval 7 plných balení produktů (z toho 5 kosmetických a 2 z oblasti úklidových přípravků) v celkové hodnotě téměř 1400 Kč. Bonusem byly tři vzorečky a obligátní časopis (tentokrát Top Class).  Tento jarní box  myslím nastavil laťku úrovně boxů hodně vysoko, a to jak pokud jde o hodnotu obsažených produktů, tak i pokud jde o jejich pestrost. Obsahuje  zajímavé produkty, které podle mého nejsou úplně běžné a které bych si sama asi nekoupila. Jsem spokojená, že je díky boxu budu moci vyzkoušet. Tohle byl jeden z nejlepších boxů, které jsem měla, pokud vůbec ne nejlepší.
Hodnotím tentokrát na  100 %
A jak se obsah boxu líbí vám?  Jestli ano, tak si ho pořád ještě můžete objednat na stránkách Brandnooz (a třeba použít slevový kód GB_jaro_2021A, nímž je cena boxu  349 Kč).



38 komentářů:

  1. Ahojky Stáni, tak tenhle box je fakt hodně pěknej. Uvažuji, že asi využiji možnost a konečně si taky jednou koupím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je dobrý a navíc bys teď šla na jistotu :). I když já mám tyhle boxy ráda halvně kvůli překvapení

      Vymazat
  2. Líbí se mi, že v tom není dekorativní kosmetika, tu bych nevyužila :) Líbí se mi, že dávali hlavně praktické věci, které využije snad každý :) Já teda peelingy kupuju moc ráda!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky v boxech moc dekorativku nemusím - jednak se maluju málo a jednak u ní je větší pravděpodobnost, že se mi to nebude hodit (nepoužívám make-up, nelakuju si nehty...)

      Vymazat
  3. Udělal by mi tento box radost. Není nic, u čeho bych si řekla, tak toto tedy ne.
    Hezký den, Stáni!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně - taky jsem si o ničem neřekla, že to nepoužiju.
      Měj se fajn

      Vymazat
  4. Ahoj Stáni,
    mně box ještě nepřišel, tak snad dneska. Mrkla jsem se k tobě na obsah a musím říci, že se mi na první pohled líbí. Nechci to zkoumat nějak více, abych byla aspoň trochu překvapená:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já to taky většinou nevydržím a když má někdo článek o boxu dřív než ten můj dorazí, tak aspoň koutkem oka mrknu ;-)
      Hezký den

      Vymazat
  5. Box vypadá suprově, myslím, že bych všechny produkty z něj využila. A za ty peníze to je super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodnota boxu fakt byla hodně dobrá i na Glanz box, které obecně bývají hodnotově lepší než Brandnooz boxy s jídlem.

      Vymazat
  6. Ten WC blok má pěkný design. Ne že by to tedy někdo na záchodě ocenil. :)

    Nejvíce mě zaujal australský mycí gel na obličej, ten bych sama ráda zkusila. Obecně ale u kosmetiky spíše zůstávám věrná svým oblíbeným produktům, takže pro mě by to asi příliš nebylo. S citlivou aknózní pletí to moc jinak nejde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám kliku, že moje pleť je normální (a celkem odolná), takže si můžu dovolit zaexperimentovat.

      Vymazat
  7. Povedený box, i já bych ráda vyzkoušela z něj spoustu kosmetiky. Ziaja je skvělá, ne všechny věci z olivový řady jsou vyhovující, ale šampon mám ráda. :) Také péče o obličej je fajn.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já z toho nemám vyzkoušené nic, takže jsem zvědavá, jak mi co sedne.

      Vymazat
  8. Stáni, Glanc box má velice zajímavý obsah. Zaujal mně ten mycí gel s tea tree oil. Nedám na něj dopustit, mám ho v několika produktech a jsem s ním spokojená. 👍
    Jen jsem se ještě nějak nedokázala smířit se Savem. Vím, že se dělají pod touto značkou i prací prostředky a spousta dalších výrobků, ale při vyslovení Savo se mi vybaví odér chlóru. Mám to nějak hluboko zažité. Nedávno jsme se na tohle téma bavily s dcerou a ta má stejný problém. 😂🤣
    Měj hezké dny 🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tak nic od Sava nekupuju - taky to má spojené s chlórem. Vlastně jsem od nich měla nějaký prostředek proti plísním - když nám do koupelny zatékalo od sousedů, tak jsem ho občas používala. A po jeho použití to tedy v koupelně smrdělo jak na plavečku :).

      Vymazat
  9. tak to je hodně povedený balíček,Sv.

    OdpovědětVymazat
  10. Stáňo, ráda jsem se podívala, neznám žádný výrobek, tak doufám, že i s obsahem budeš spokojena.
    Pěkný večer. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím spokojená jsem. Jak to bude po vyzkoušení, to se ještě uvidí.
      Měj se fajn

      Vymazat
  11. Stáňo, tedy musím říct - pecka! Všechno naprosto v pohodě použitelné!
    Opravdu dobrá obsah! Jak píšeš, laťka je skutečně vysoko!
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle box se fakt povedl.
      Díky za návštěvu a hezká den

      Vymazat
  12. Stáni, moc pěkný box. Všechno bych využila. Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, mám to taky tak - využiju všechno
      Hezký den

      Vymazat
  13. Mám ho doma...neotevřený...přesto jsem nevydržela a tvůj článek přečetla :-)
    A obsah se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, to mně se stává občas taky, že box nemám doma, ale nevydržím nerozkliknout články od blogerek, kterým už došel...

      Vymazat
  14. Já byla také spokojená :) píši o tom i na svém blogu.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Stáňo, boxík je moc pěkně složený, ale počkala jsi si na něj tedy. Sama bych asi vše využila, nejvíce se mi samozřejmě líbí kosmetika a to SebaMed krém + wash s australským čajovníkem. Jinak první produkt mě tedy docela zarazil svou cenou, ale možná se jen neorientuji. Krásně zpracovaný článek. Krásný den přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, na krém jsem zvědavá a taky na šampon...
      Měj se fajn

      Vymazat
  16. Asi poprvé, co se mi obsah boxu líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, já mám pocit, že už i ten minulý byl docela fajn...

      Vymazat
  17. Stáňo, určitě zajímavý obsah boxu. Vše se hodí. Mám moc ráda tea tree oil, zaujal mě ten mycí gel. Děkuju za ukázku. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, taky jsem zvědavá, jaký den gel bude. I já mám tea tee oil ráda.
      Měj se pěkně

      Vymazat
  18. Marcela - Nordic Passion16. dubna 2021 v 16:08

    WC závěs a Face WASH vypadají zajímavě. Produkty vůbec neznám. M.

    OdpovědětVymazat
  19. Moc mne neoslovil. Lepší mi připadá www.mujsuperbox.cz :) byl mnohem nabušenější. Ale ráda mrknu co je jinde. :) máš moc hezký blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkla jsem na superbox a musím říci, že ten byl taky hodně dobrý. Bylo tam víc produktů takové té uklízecí drogerie, tady zas byly dražší kosmetické produkty, které bych si sama ani nekoupila, ale ráda je vyzkouším.
      A díky - jsem ráda, že se ti můj blog líbí.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)