středa 28. dubna 2021

Brandnooz box - duben 2021

 Ani jsem se nedála a už mi u dveří zvonil pošťák s dalším boxem. On ten čas nějak hrozně letí - přijde mi to nedávno, co jsem odvírala únorový box a ono už je to dva měsíce... Minulý box nasadil po delší době zas laťku hodně vysoko, tak jsem byla zvědavá, jestli se tento trend udrží a na otvírání boxu jsem se docela těšila...
Tak se se mnou pojďte mrknout dovnitř boxu s názvem Květinová nabídka
 


 
Nescafé Cappuccino (8x15 g - 57,90)

Kombinace instatní kávy, mléka a cukru je balená v jednoporcových sáčcích. Na nápoji by se po přípravě měla vytvořit bohatá pěna. Já sama kávu nepiju vůbec žádnou, ve svém okolí sice kafaře mám, ale žádného, co by holdoval slazenému instantu. Sice jde o novinku, ale ani tak mne  tenhle kousek nenadchl.

Necsafé Latté (8x15 g - 57,90)

Opět  kombinace instatní kávy, mléka a cukru balená v jednoporcových sáčcích - tentokrát zřejmě víc mléčná (já jsem takový kávový barbar, že pořádně ani nevím, jaký je vlastně rozdíl mezi latté a cappuccinem). O tomhle výrobku platí přesně to, co o tom předcházejícím - nenadchl.

Bombus Saltycaramel&peanuts (50 g - 29 Kč)

Tato tyčinka je z řady Raw energy, která je vyrobena bez tepelné úpravy a neobsahuje žádné kozervanty. Já si tyhle tyčinky občas sama kupuji, takže možnost vyzkoušet novou příchuť rozhodně vítám a jsem na ni dost zvědavá. Z čehož je jasné, že tenhle výrobek mne v boxu potěšil.

Havlík Pohodovky (250 g - 34,90)

Jedná se o extra dlouhé a přitom  tenké slané tyčinky s originální recepturou (to jsem zvědavá, jestli to poznám) a  vyráběné z regionálních surovin. Jedná je o novinku a myslím, že tyčinky budou díky své délce na stole vypadat zajímavě. Navíc slané tyčinky už v boxu dlouho nebyly, takže docela potěšily. 

Podravka Natur (150 g - 38,90)

Přísada do jídel, jak je tato kombinace  zeleniny, koření a bylinek označena, doma občas používám, ale poměrně málo, takže tu ještě  mám jednu z nějakého předchozího boxu. Časem ji asi spotřebuji, ale je to už poměrně známý produkt, který už navíc v boxu byl. Taková nuda...

Vitana Hovězí bujón (12 kostek - 41,90)

Tento výrobek je označen jako novinka, ale nová je podle mne jen velikost balení, jinak se podle  jedná o klasické bujonové kostky. Tady můžu napsal to samé - bujony v kostce používám, ale jen občas, takže mi vyhovuje spíš malé balení, než tohle mega...  Navíc bujony byly i v prosincovém boxu. Takže za mne taky nuda...

Hannasaki Fruit fenykl (40 g - 87 Kč)

Ovocno bylinkový čaj obsahuje fenykl, brusinky, jahody, jablka, černý rybíz, šípek, červenou řepu, lékořici a čekanku. Mám myslím o čají docela přehled, takže můžu říci, že tohle je novinka a pro mne navíc zajímavá tím, že sáčky čaje jsou balené v přebalech, takže budu mít i přírůstek do sbírky. A díky tomu mne tehhle kousek v boxu rozhodně potěšil (bez ohledu na to, že čaje s bylinkami nejsou úplně mými favority).

Rajec Bio  (2x750 ml - 16,90/ks)

Tyto ochucené  vody jsou novinkou této značky a k jejich dochucení byly použity suroviny z bio zemědělství a neobsahují konzervanty.Obě  příchutě, které byly v boxu (malina+ostružina a máta+bezový květ) jsou zajímavé a ráda je vyzkouším.
 
Z věrnostního programu

Za body z věrnostního programu jsem si tentokrát  objednala B-komplex - krabičku s 60 tobolkami. Béčko zobu pravidelně, tak mi možnost doplnit zásobu přišla vhod (balení, které bylo v únorovém boxu už pomalu koukám na dno). Jako vždy tento produkt není započítán v hodnotě boxu.

 
Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhodněnou blogerskou cenu.
 
Celkem bylo v boxu 9 výrobků  v celkové hodnotě asi 380 Kč. Jako obvykle byl připojen časopis, tentokrát časopis dětský -  Šikulka. Počet kousků je  slušný, stejně jako jejich hodnota. Hodně věcí bylo také označeno jako novinka (i když u některých kousků by se o tom dalo polemizovat).  Co se myslím povedlo trochu méně, je složení boxu - 2x ochucovadlo, 2x kafe, 2x voda a k tomu ještě čaj  ...  Přišlo mi to takové trochu nudné,  málo pestré. Navíc tedy s instatním kafem se box zcela minul s mými chutěmi. Taky Podravka a bujón mne moc nenadchly. Naopak nejvíc mne zaujala raw tyčinka, ochucené vody a samozřejmě čaj. 
V hodnocení budu o dost skoupější než u minulého boxu (který byl opravdu mimořádně vydařený). Tento box bych hodnotila tak na 60 %.
 


.


19 komentářů:

  1. No, v porovnání s tím minulým skutečně nic moc... Kávu miluji, ale instantní s cukrem bych nepila ani v nebezpečí smrti :o)
    Stáňo, měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, já kávu nepiju vůbec - nikdy mi nezachutnala. Ale určitě tohle své konzumenty najde, je to novinka...Akorát holt já ji budu muset někomu věnovat :).
      Hezký den

      Vymazat
  2. Taky hodnotím jako průměr, i když mě Nescafé docela potěšilo, protože mi v poslední době moc nejede kafe ( mně, kafařce) tak budu chvilku pít tuhle žbrndu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla smůlu, že se obsah částečně minul s mými chutěmi...

      Vymazat
  3. Stáňo tak pro mě by byl ten B komplex... Sladké vody a tyhle kafe nepiju, vegetu si dělám sama a bujón nepoužívám, neb polévky připravuju z vývaru. Ještě tu Raw energy bych si vybrala. Ale chápu, že výběr neovlivní. Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, to je riziko podnikání. Zase jsem díky boxu už ochutnala věci, které by mne ani nenapadlo si koupit (třeba ajvar nebo zeleninové paštiky).
      Hezký den

      Vymazat
  4. Z boxu bych ocenila snad jen to Nescafé :) Těším se, až se tato novinka dostane do obchodů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já zas Nescafé ocenila ze všeho nejmíň (resp. vůbec) :D

      Vymazat
  5. Ahoj Stáno, moc pěkně sepsaný článek a zhodnocené produkty, dle tvého využití. Mě by zaujaly, nebo bych využila tak všeho všudy dva, proto by mé hodnocení nebylo vysoké a jsem ráda, že již boxík neodebírám. Raději si o tom přečtu u vás. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, já v hodnocení ještě vždycky zohledňuju třeba obsah novinek nebo pestrost, bez ohledu na mé chutě. A tady nakonec byly novinky...
      Hzeký den

      Vymazat
  6. Stáni, oproti minulému boxu se mi tento tedy zdá nic moc a taky bych toho moc nevyužila. Měj pohodový pátek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, ten minulý byl lepší výrazně, o tom žádná.
      Pěkný víkend

      Vymazat
  7. Tak já nevím. Mě v tomhle boxu zaujaly hlavně vody na pití. Jinak celkem nic moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, box je vždycky trochu sázka do loterie. Někdy fajn, někdy průměr, někdy bída. Tenhle byl podle mne tak průměr.

      Vymazat
  8. Tak já bych si vybrala RAW tyčinku. Ostatní mě moc neoslovilo. Asi bych byla o hladu a žízni)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, v nouzi i ochucená voda dobrá :). Na tyčinku jsem zvěddavá - já trendu oblíbenosti slaného karamelu zatím nepodlehla, tak si věci s ním nekupuju...

      Vymazat
  9. Asi první box, který bych využila úplně celý :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se celkem líbí, ale mám pocit, že ten o měsíc dříve mě zaujal více. Já bych chtěla ochutnat tu tyčniku raw energy.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)