středa 20. dubna 2022

Brand box - duben 2022

 Po dvou měsících opět dorazil Brand box - krabice, která by měla být plná překvapení v podobě novinek a dalších dobrot určených k ochutnání.  Tak se pojďme podívat, co dobrého si pro nás tentokrát připravil a jak naplnit své motto "Květinová nadílka".
 
 

Orion Ateliér Hořká čokoláda (100 g a 80 g - 54,90/ks)

Já hořkou čokoládu miluju a čím víc procent kakaa, tím lépe. Takže dvě tabulky - jedna s 80% obsahem kakaa a druhá s 90% obsahem kakaa mne jednoznačně potěšily. Čokoláda Ateliér byla i v jednom z minulých boxů a chutnala mi, tak věřím, že ani tyto nezklamou.

Podravka Natur Chilli (100 g . 24,90)

Kořenící směs obsahuje chilli, sladké papriky, česnek, oregano, kmín, kousky papriky, další bylinky a mořské soli. Já si na pálivé moc nepotrpím, ale možná ji manžel využije do guláše.

Vinea Frizzante (0,25 l - 12,90)

Plechovka se zajímavým designem obsahuje  nealkoholickou hroznovou limonádu s květinovými a ovocnými tóny. Je méně sladká a perlivostí připomíná šumivá vína. Myslím, že tohle by mohlo být vychlazené docela osvěžující a ráda vyzkouším.

Mattoni Essence (2x 0,5 l - 19,90/ks)

Opět nápoje v plechovce - tentokrát jde o přírodní minerální vodu Mattoni ochucenou přírodními aromaty, která neobsahuje cukr ani sladidla. V boxu jsem měla  dvě  příchutě jablka a máty a příchuť citronu. Preferuju právě nesladká pití, takže obě příchutě ráda otestuju.

Low carb cripsy KetoDiet (38 g - 49 Kč)

Křupavé kuličky v bílé čokoládě jsou bez zbytečných cukrů, zato s obsahem bílkovin. Je to už třetí produkt z řady Ketodiet v boxu, tak jsem zvědavá, jaký bude. Zatím je to 1:1 (koktejl byl propadák, lískooříškový krém skvělý). Ovšem cena za necelých 40 g tedy není zrovna nízká.

Tchibo Barista Cold brew (2x 235 ml - 55 Kč/ks)

Exkluzivní káva vyrobená macerací kávových zrn ve studené vodě a balená v kartonovém obalu mne v boxu nadchla asi ze všech produktů nejméně, protože kafe nepiju. Ale manžel se hlásil, že ji vyzkouší, tak u nás snad uplatnění najde. V boxu jsem měla balení s příchutí slaného karemelu (což mi tedy u kafe přijde divné) a hořké čokolády, obě varianty jsou doplněné mlékem. K dostání by měla být ještě veganská varianta s lískovým oříškem, ale tu určitě testovat nebudeme, dvě studená kafe jsou u nás až dost.

Birell světlý vylepšený (0,5 l - 19,90)

Nealkoholické pivo má vylepšenou recepturu, díky které by mělo mít plnější chuť. Bude se hodit pro syna nebo jeho přítelkyni až někdy přijedou na oběd autem. 

Mentos CleanBreath (krabička - 29,90)

Krabička obsahuje 30 funkčních bonbónů, které osvěžují dech a jsou be cukru. Jsou k dispozci ve dvou variantách  - s příchutí citronu a meduňky a s příchutí máty a výtažkem z kůry magnolie. Já jsem v boxu našla ty první a jsem celkem spokojená, citronová příchuť je moje oblíbená a osvěžujíc bonbónky se do kabelky hodí (navíc mají k tomuto účelu celkem praktický obal).

Enjoy chips pečené s rajčaty a oreganem (2x 40 g - 46 Kč/ks)

Tyhle chipsy jsou bonusový produkt, který nebyl uveden v letáku. Byly už v jednom z přechozích boxů a mne moc chuťově moc nezaujaly a přišly mi i docela předražené. Ale na nějakém posezení se u nás asi zkonzumují. Jejich předností je fakt, že nejsou moc mastné.
 
 
Box jsem získala v rámci spolupráce za zvýhdoněnou bogerskou cenu

Celkem bylo v boxu  11 produktů v hodnotě 489 Kč (včetně bonusových produktů) a časopis Na kafíčko (což je  typ časopisu, které nečtu). Hodnota boxu je hodně dobrá, počet produktů taky a bylo v něm  i docela dost novinek. Jen tam tentokrát bylo hodně  nápojů a  box zrovna moc  neodpovídal svému mottu (květinová nadílka to fakt nebyla). A k mé smůle nejdražší položkou bylo kafe, které nepiju. Nejvíc mne potěšily čokolády Ateliér  a limonády. Ještě je třeba říci, že oproti letáku v boxu chybělo ještě  plechovkové nealko pivo s příchutí (kvůli zpožděné dodávce). Bylo to ale avizováno předem a nahrazeno jinými produkty (já měla v boxu oproti letáku navíc jednu čokoládu a jednu matonku v plechu), což považuji za solidní přístup.
Celkově jsem s boxem docela spokojená a hodnotila bych ho tak na 75 %.
 

27 komentářů:

  1. Tentokrát je tam celkem dost "pití", ale spotřebovat se myslím dá všechno.
    Stáňo, děkuji za nakouknutí do krabice a přeji pohodový den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno, my využijeme nakonec všechno, takže dobrý :)
      Hezký den

      Vymazat
  2. Ahoj Stáni, děkuji za zajímavý článek. Já pořád váhám, zda tyhle boxy také vyzkoušet. Ale většinou jsou tam věci, které bych si sama ani nekoupila. Tentokrát by mě tedy zrovna zaujalo to kafe a Vinea. :)
    Měj pohodový den. Sabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, tak pro mne bylo kafe to nejmíň zajímavé :). To si spíš dám pivo než kafe...
      Měj se

      Vymazat
  3. Mně se tento box líbí. Nevyužiju Podravku, těším se na kávy a Mattony dokonce už manžel vypil :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuším, že u nás Podravka taky vydrží dlouho... Já už snědla ty křupavé kuličky Keto...

      Vymazat
  4. Ahoj Stáni, teda tak tenhle box bych já absolutně nevyužila :-D Květinová nadílka mi to teda nepřijde ani z dálky. Ateliér čokolády znám, kupujeme je přítelovo dědovi, když něco má. Osobně bych využila snad jenom tu Vineu, jsem hold mlsná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u nás ze zlikviduje všechno, nejméně využitelná je pro mne asi Podravka(tyhle kořenící směsi u nás nejdou moc na odbyt..)

      Vymazat
  5. Tak mě tedy zaujala nejvíce ty chipsy. Mám tyhle strašně ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tentokrát mě zaujaly čokolády, Vinea a Mattoni.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavý box. Asi mě taky zaujala ta čokoláda ;)
    Krásný večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na čokolády se těším, mám hořké ráda...
      Měj se pěkně

      Vymazat
  8. Stáni, z tohohle boxu bych využila asi jen tu čokoládu. Z pití asi nic a kafe si dávám pořádné čerstvě umleté. Díky za prohlídku a měj pohodový pátek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já jsem s pitím spokojená - já matonky a vineu, syn nealko pivo a manžel kafe :). A na čokoládu se těším :).
      Hezký víkend

      Vymazat
  9. mě chutnají Low carb cripsy ..Sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mne byly trochu moc sladké, asi by mi víc chutnaly v hořké čokoládě.

      Vymazat
  10. Tento BOX se jim vcelku povedl. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mě by asi box nenadchl kvůli tomu množství pití v plechovkách. Ale chipsy bych si dala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne půlka plechovek potěšila (tu druhou vypije manžel se synem), naopak chipsy, které už v boxu byly, mne moc nezaujaly, takže bez těch bych se obešla :)

      Vymazat
  12. Ahoj Stáni,
    mě box vůbec nedorazil, nevím, jak je to možné... Každopádně asi mi to není zase tak líto, je tu hodně pití, které mě vlastně moc nezaujalo... Nejvíce mě zaujaly ty sladké kuličky, ty bych zkusila.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, kuličky by ti asi chutnaly - já nemusím moc bílou čokoládu, takže na mne byly trochu moc sladké, ale jinak jsou docela fajn.
      Ad nedoručený box - neskončilo ti předplatné (mně se to takhle málem stalo loni koncem roku...)
      Hezký den

      Vymazat
  13. To by mě zajímalo, podle čeho usoudili, že je to květinová nadílka 🙈 možná proto tolik nápojů, že jsou z květů nebo nevím 😅 mě by největší radost udělala čokoláda, zbytek bych nejspíš nevyužila 🙈

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak když se podělím, využije se nakonec všechno...

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stráce úplně dole)